Sándor Zsolt vagyok, borász, borszakértő és lokálpatrióta. Az utóbbi végett választottam a Bükki borvidéket és nem a körülöttünk lévő ismerteket.

Hiszek a borvidék újbóli feltámasztásában, mert régen -mint oly sok minden- ez is működött! Számomra fontos a Természet és a környezetem egészsége, ezért elsősorban saját termelésű, vegyszermentes, azaz organikus szőlőből készítek bort.

Boraim elkészítésekor is természetességre törekszem, nem használok semmiféle adalékokat, nem emelek mustfokot és nem csökkentek savat.

Pincém Miskolc szívében a történelmi Avas Kis-Avas részén található. Ott, ahol közel ezer pince emlékeztet minket arra, hogy egykoron itt komolyan gondolkodtak a bor kapcsán. Jelenleg ugyan csipkerózsika álmát alussza, de vannak bíztató jelek az újrakezdéshez.

Boraim képviseletét Budapesten a Demijohn látja el, de megtalálható több borkereskedésben, étteremben, borbárban is, többek között a borbanutazunk.hu borkereskedésnél, a Huncutka borbárban is ahol poharazzák is a borainkat. Látogassatok el hozzájuk!

Sándor Zsolt Organikus Szőlőbirtok és Pincészet Pince: 3530 Miskolc Kis-Avas Arnóti sor 115. Borkóstolóra jelentkezés az alábbi elérhetőségeken lehetséges: Email: info@sandorzsolt.com Tel.: +36 70 365 9671

Közösség

Név és cím

Sándor Zsolt Organikus Szőlőbirtok és Pincészet

3530 Miskolc Kis-Avas Arnóti sor 115.

info@sandorzsolt.com

+36 70 365 9671