Új út a bükki borokhoz!

AVASI PINCETÚRA·2020. AUGUSZTUS 15., SZOMBAT
Kinyitnak az avasi pincék az új úton! Sétálj és kóstolj sok-sok finomságot, pl. válogass a bükki borok közül, s hozzá remek falatokat is találsz. Kiindulási pontként akár az új Creppy Centert vagy az elegáns Avasi Présházat is választhatod, de onnan csak egy ugrás az Aranykorona, ahol még a gyerekeket is klassz játékokkal várjuk. Összefogás, nemes ügy és szórakozás számos nyitott pincében augusztus 20-án. Közösséget építünk az Avasi Pincetúrán.

Gyere találkozzunk, barátkozzunk, koccintsunk!

Két fontos dolog, amit folyamatosan fókuszban tartunk!

1. Családcentrikus rendezvényt szervezünk, ahol a gyerekek is jól érzik majd magukat, mert több helyen lesz gyereksarok, a kicsik rajzolhatnak, szörpözhetnek vagy akár légvárazhatnak! Célunk, hogy bátorítsuk a szülőket, induljanak el közösen a családdal, mert amíg a felnőttek kóstolnak a gyerekek elfoglalhatják magukat.

2. Töltsük meg az Avast ifjú borászokkal! Szeretnénk megszólítani, megtalálni és kinevelni egy új borász generációt! Örömmel nyújtunk lehetőséget fiataloknak, akik legyenek akár pályakezdők vagy új kihívásokra várók, jöjjenek, kóstoljanak bele a szőlészet, borászat rejtelmeibe! Segítünk eligazodni ezen a kicsit rögös úton, s az idő majd eldönti ki válik szakemberré. A Bükki Borvidéket mi legfeljebb felrázni tudjuk Csipkerózsika álmából, újjáépíteni, elismertté tenni az elkövetkező generáció feladata lesz. Dolgozzunk közösen a Bükki Borvidék megmentésén, ha élettel akarjuk megtölteni az Avast!