2020. május 9-én, szombaton este 18-kor újra Mini Bükki. Most azonban rendhagyó módon otthonról. Egy hangulatos este keretein belül, jó zene mellett, melyet természetesen most is Bordee szolgáltat majd, élvezhetitek az általunk konferált borokat is. Online csatlakozhattok az eseményhez, a mi kis csapatunk így szeretné megköszönni az eddigi kitartó és inspiráló érdeklődést. Az esemény helyszíne szintén eltérő és egyben számunkra is izgalmas, hiszen online közvetítés formájában Bordee balkonja ad otthont zenei, „ismeretterjesztö” sorozatának. Így a megszokottól eltérően a történelmi belváros látképében és az Avas északi lankáiban gyönyörködhettek….

Íme a borajánlat, természetesen csomagban, melyhez egy ajándék palack is jár, de ha szeretnétek, akkor egyedileg is rendelhettek a sandorzsolt.com oldalról. Van sok újdonság, nézzetek szét.
 
Prémium borcsomag:
1 palack Sándorné 2018
1 palack Rosé 2018
1 palack Zweigelt 2017
Összesen: 12.000 HUF helyett 10.000 HUF melyhez még mindezek felett egy  A J Á N D É K  TÁLLYA Birtokbor 2019-et is adunk!
– Rendelés
Kérlek az alábbi linkre kattintva add le, hogy biztosan időben odaérjen a szállítmány: https://sandorzsolt.com/megrendeles/
– Kiszállítás.
Ez egy ÚJDONSÁG! Miskolc egész területén és akár EGY PALACKOT is elviszünk NEKED! 🙂 
– Palackposta.
Ez is egy ÚJDONSÁG! Küldj BARÁTAIDNAK bort, akár meglepetésként! Most Miskolcon ingyenesen kiszállítjuk!

No és, hogy tudtok csatlakozni az eseményhez?
2020. május 9-én este 6-tól a Facebook oldalunkon, illetve az esemény oldalán találjátok majd a linket, amire rákattintva csatlakozhattok.
Szeretettel várunk eseményünkön.
Élvezzük együtt a Tavaszt és persze táncolni ér! ?